HSSC Police Male Constable Result 2016 – KT Cut Off

Thousands of aspirants who have cleared PST for Haryana Police Male Constable can check the Written Exam/ Knowledge Test Result/ Official Answer Key ( Set-wise) from the links below. Haryana Staff Selection Commission shall also prepare the Cut Off List on the basis of the proportion between  no of posts and candidates. On the basis of cut off marks, the top-most candidates shall be called for the meager interview-cum-personality test.

The eager aspirants can check their Knowledge Test Result from below now. Th date of declaration of Male Constable Test Result is 3rd of October 2016.

  • Merit List – 75 Marks
  • The candidates have obtained 60 Marks in Written Test and the remaining 15 Marks in Physical Test.

Solved Answers are below on this page – Latest

The Knowledge Test took place on 28th of August 2016 in both Morning and Evening Session. The morning Written Exam time was from 10:30 am to 12:00 noon. And in the evening shift, it was from 3:00 pm to 4:30 pm.

The candidates had to reach at least 30 minutes earlier before the Knowledge Test Schedule to avoid last minute’s rush/ inconvenience. But most of the examinees had reached much ago. There was intensive frisking to avoid copying during the exam. The examinees could not take anything inside the exam centre except admit card. The Commission had uploaded the Constable Written Exam Admit Card on 18th of August.

Read more details about the result and answer key from ahead. The Haryana Police Constable Written Test is of 60 Marks only. Total 100 Multiple Choice Questions made the paper.

Each of the question is of 0.60 mark. Unlike other HSSC Exams, this Knowledge Test ( KT) had the provision of Negative Marking. You tend to loose 0.15 Mark for any wrong attempt. It means you can’t attempt hit and trial method. Be careful. However, the duration of the exam is 90 minutes which is more than required.

Haryana Police Constable Knowledge Test/ Written Test 28th August 2016 Result/ Set wise Answer key with Cut Off Marks

There shall be two answer keys – Official and Unofficial. For official answer key tap the following link – http://www.hssc.gov.in/

The Unofficial Answer key shall be available by 30th of August 2016. For that we request you to upload the Questions/ Question Paper in the comment box below. We shall solve them and again upload them with your name.

Click here for Male Constable  Test Result

Check complete solution of the 28th August Written Exam. ( All the questions were same but the question no.)

Q. 1. सेना अध्यक्ष जनरल दलबीर…..

Ans- झज्जर

Q. 2. 250 मीटर लंबाई ….

Ans – 75

Q. 3. 15/13 …..

Ans –

Q. 4. 5/6, 1/2……

Ans- 1/12

Q. 5. अति प्राचीन नगर नहीं…

Ans – Panchkula

Q. 6. कोहिनूर पत्र

Ans – बालमुकुंद गुप्त

Q. 7. मुर्राह

Ans – भैंस

Q. 8. रतोंधी जैसी आँखों की बीमारियां ….

Ans- Vitamin A

Q. 9. समुन्द्र में जवार भाटा ….

Ans – चंद्र और सूर्य  दोनों का आकर्षण

Q. 10. हरियाणा  में विवाह में …

Ans – गांव के सम्मानित वृद्ध को

Q. 11. Rickets Disease …

Ans – Vitamin D

Q. 12. किसी  डॉक्यूमेंट को ….

Ans – Filename

Q. 13. प्रधान मंत्री Narendra Modi ….. पानीपत

Ans- बेटी बचाओ बेटी पढ़ाओ

Q. 14. अंतरिक्ष यात्री ….

Ans – काला

Q. 15. विज्ञापन नामपट्ट …

Ans – न्यूऑन .

Q. 16. 62x = 1296 ….

Ans – 2

Q. 17. कौन सा विंदु तीसरे वृतपाद ……

Ans – R ( -2, -3)

Q. 18. दाहिने हाथ का शंख के लेखक

Ans- Wait …

Q. 19. 1/2 + 1/2 ….

Ans – 3/4

Q. 20. चारे के घिरनी की ….

Ans – 16

Click here for More Police Constable Questions with Solution New ( Question 21 to …..)

Evening Shift Police Constable Written Test Answer key New

For Expected Cut Off also, we shall wait for your response. Paste your answers in the same comment box below. We shall analyse your scores and then try to give the Expected Constable KT Cut Off by 2nd of September 2016.

The Result may take less or more at least one month. For HSSC Police August Written Test  Result update use the following links.

Click here for Result related Information

A large no of  candidates showed dissatisfaction with the PST Result. Even they registered their complaint to the concerned authorities. They alleged scam in the declaration of the Constable Physical Standard Test Result for Male Candidates.

Article / Blog NameHaryana Police Knowledge Test 28th August Solution key/ Cut Off/ Result
Expected Dates Read the details above / Result declared on 3rd October 2016
Official Body to hold the Exam HSSC

 

Updated: October 3, 2016 — 9:17 pm

Important Tips

11 Comments

Add a Comment
  1. 50 percent bca

  2. Sir mere expected 34marks ban rahe hai evening.kya interview hoga.plese tell me sir.or kya evening or morning ki cutt off alag alag ho gi.

  3. Rohit
    Category-sc
    Score -28.35

  4. My score is 32 obc

  5. I solved 58 questions correctly and 24 questions wrong. My category is BC-B

  6. Sir mere written and race k Mila k 49.5 h out of 75 or Abhi 15 measurement m milage or minimum 5 interview h m Abhi Kya chance h sir mere general category m old reply kre

  7. General 42 +11+14+7=74 any chance plz suggest me all my brothers

  8. Sir mere 24 above h or m sc candidate hu kya kuch ho skta kya

  9. Sir mere race me 13, kt me 36 , bcb me kya chance h

  10. Sc condidate ki cutt off phy + written 37 tp 39 isse jyda nhi ja skti. 99.9%. My cont 8684844138

  11. female ka result aane ke baad koi bta skta h ki male ki cut off kitni ja skti h?
    or male ka result kese aaega mtlb physical marks+written marks add hoke ya sirf written exam ke marks ke hisaab se aaega ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Delhi PoliceThe Content is Copyrighted to Vishal Gupta and Can't be reproduced without permission. © 2016 DMCA Protection.