SSC CHSL Answer Key 2017 – LDC, DEO Expected Cut Off

The Answer key for the Staff Selection Commission ( SSC ) CHSL ( Combined Higher Secondary Level ) Recruitment Exam for the posts of LDC/DEO/PA/SA is available here on this page below. The exams are to take place on various dates from 7th Jan 2017 to Feb 8, 2017. It is going to be a huge exam with millions of candidates appearing for it.

The exam is occurring from two to three shifts. When there were two shifts, the timings were – 10:00 am to 11:15 am and 4:15 pm to 5:30 pm. For three shifts exam day, the timings were – 10:00 am to 11:15 am, 1:15 to 2:30 pm and 4:15 pm to 5:30 pm.

There was the exam of 200 Marks with Quantitative Aptitude, Mental Ability, English and General Knowledge and Awareness. The Answer keys ( Unofficial ) are available now. But the SSC Official Answer Key shall be here for you to view after sometime.

The Exams are taking place in two shifts on all the dates – Morning and Evening. The competition is growing more and more intensive with the coming years. This intensified competition has aggravated the concern of the candidates. This is why, they keep searching for the Answer key immediately after the exam.

SSC CHSL LDC/DEO/ PA/SA Answer key ( Official /Unofficial ) 2017

SSC CHSL Answer key is available on two grounds – Official and unofficial. The Unofficial Answer key has been prepared by some reputed coaching centres and uploaded at their websites. The CHSL Jan/Feb Solution key for these CHSL DEO/ LDC Exams  shall be prepared by SSC.

Therefore we suggest the candidates to wait for the official Answer key. The unofficial Answer key may carry some errors which may cause tension to the examinees. So be careful while evaluating your exam performance through these answer keys available at various websites rather than official website of SSC.

The Official website of SSC CHSL 2017 Answer Key

CHSL Expected Cut Off Marks 2017 –

As the no of posts and no of candidates are very high, the cut off may be a bit higher. As still the exams are going on, we are not in a position to tell you the expected cut off marks. We shall prepare our own cut off table immediately after the last exam. We also seek our reader’s help in the form of comments regarding their expected scores.

Examweb shall provide you the links for Unofficial Answer sheet very soon.

Note – Again we advise you to wait for the SSC Official Answer key for correct judgement of your exam performance.

Some Expected Questions for Upcoming SSC CHSL Jan/ Feb 2017 Exams –

Expected Questions with Answers for SSC CHSL Exams –

1. Which game does Chaddha Cup belong to ?

Ans – Badminton

2. Merdeca Cup Belongs to –

Ans -Football

3. OPEC countries related with –

Ans – Oil

4. What is the famous folk dance of Karnataka ?

Ans -Yakshagan

5. Name the first Spacecraft sent to Space ?

Ans – Sputnik

Correct the following sentences –

6. By whom you were teaching English ?

Ans – By whom were you taught English ?

7. A letter was being write to her father by Mona.

Ans – A letter was being written by Mona to her father .

8. It is me who can solve this sum ?

Ans – It is I who can solve this sum.

9. He asked me why was I laughing that time ?

Ans – He asked me why I was laughing that time.

10. I am know by him.

Ans – I am known to him.

Updated: January 15, 2017 — 1:08 pm

Important Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Content is Copyrighted to Vishal Gupta and Can't be reproduced without permission. © 2016 DMCA Protection.