Prepositions Practice Set 2 with Solutions/ Answers

Important Prepositions with solutions or answers at the end of each sentence - Useful links for all the students

Important Prepositions with Answers -

1. We adhere ------------ our principles.

Answer - to

2. She is accused ----------- murder.

Answer - of

Suggested Articles for You
Career Guidance Grammar Tips
Practice Sets Exam/English Tips
Solved Questions Vocabulary
Translation Important Essays

3. We were amused --------------- their jokes.

Answer - at

4. We were annoyed --------------- at his nuisance.

Answer - at

5. They agreed ------------- my opinion.

Answer - to

6. A poor person adapts ----------- his/her new surroundings.

Answer - to

7. He was born ----------- rich parents.

Answer - of

8. They are cured -------------- mental disease.

Answer - of

9. We should cope ---------- problems of life.

Answer - with

10. Please cling ----------- the rocks.

Answer - to

11. They believe -------------- hard work.

Answer - in

12. They have committed --------------- a thievery.

Answer - to

13. She died ------------- corona.

Answer - of

14. The cause -------------- rising temperature is increasing population.

Answer - of

15. This jug consists ----------- water.

Answer - in

16. This question is familiar --------------- every student.

Answer - to

17. They are fond ------------ coffee.

Answer - of

18. He is good --------- English.

Answer - at

19. We are hard ----------- ( money-wise tight ) now- a-days.

Answer  - up

20. He is known --------- me.

Answer - to

21. Ram knocked ---------- the door.

Answer - at

22. Do not mix ----------- bad boys.

Answer - with

23. Do not laugh ---------- the poor people.

Answer - at

24. What is there in the preface ------------- this book ?

Answer - to

25. Do not pine ---------- your lost mother.

Answer -  for

26. I am proud ------------ my friend.

Answer - of

27. She is slow ------------- learning.

Answer - at

28. I am sure ----------------- his coming.

Answer - of

29. We do not believe in show -------------.

Answer - off

30. She is suffering ------------ T.B.

Answer - from

31. We are tired ------------ his long lectures.

Answer - of

32. They are searching ------------- a car.

Answer - for

33. They have been waiting ----------- you for a long time.

Answer - for

34. Ram and Shyam are versed -------------- painting.

Answer - in

35. I warn you ----------- not helping him.

Answer - of

36. She is jealous ------------- me.

Answer - of

37. John does not wish --------money.

Answer - for

If you find any of the errors in our answer, our team requests you to inform us via comment box below.

Leave a Comment